Lørdag den 16. oktober samledes en del medlemmer til "hønsedag" i Tanderup Gl. Præstegård. Dagen startede med morgenkaffe, rundstykker osv. Og derefter gik det løs med gennemgang af de omkring 30 fremmødte høns og haner. Det var dommer Jørgen Chr. som med stor kompetance og grundighed gennemgik fjerkræet styk for styk - og næsten fjer for fjer. Klubbens formand Lars Mortensen, som også er dommer, gav sit besyv med. Det er jo bare herligt at få så dygtige og engagerede "herrer" til at gennemgå dyrene, og derefter spiste vi vores medbragte frokost, og der var en hel del hønse-snak omkring bordet. Det var en rigtig god og meget lærerig dag, som sluttede midt på eftermiddagen hvor vi alle glade og meget klogere takkede for denne gang !

STOR glad hilsen fra
Jens-Åge og Ulla

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.05 | 20:53

Jeg søger nogen unge høns eller kønsbestemte kyllinger til havehold. evt. Orpington eller Sussex. Gode æglæggere. Jeg har i forvejen 5 ældre høns og en hane.

...
30.09 | 14:05

jeg har nogle høns af racen sussex, fra februar måned i år, de er begyndt at lægge æg. hønsene har gået på græs hele sommeren.
hilsen N E Sørensen 40791875

...
27.06 | 13:41

Hej. Bor på Ærø på lille gård og søger enten Orpington / Plymouth Rock kyllinger 20stk.- som max. må være 3 dage gamle. Levering Svendborg Havn? Heidi 52308021.

...
16.04 | 22:59

Søger store Plymouth Rock, tværstribede. Alder: varmelampefrie og derover. 3 stk. Nogen som kender nogen?
Mvh.
Cat

...
Du kan lide denne side