Fotoalbum

SOMMERUDFLUGT 2010

Turen startede med opsamling i Nyborg, Langeskov, Grønnemose og Ejby afkørselen. Derefter gik turen over Fyn til Gråsten. Under turen blev der serveret kaffe og rundstykker, samt en lille en til halsen.
Første stop på turen var ved Niels Westergaard i Rinkenes, hvor vi så sorte Wyandotter. Niels var herefter vores turleder.
Fra Niels kørte vi hen til Alnor kro hvor vi skulle spise. Undervejs stoppede vi ved en forretning med papirklip. På kroen blev der serveret en dejlig middag med to retter mad.
Derefter kørte vi til Helge Laursen i Kruså, hvor der var store Laksefarvet Faverolles. Derefter kørte vi til Gunnar Staugaard, hvor der var Fodbefjerede dværge og Tyske dværge, samt store Engelske undulater. Sidste besøg var hos Arne Andersen i Nordborg, hvor der var dværg Minorka i sort og Andalusier i store og dværg, samt duer.
Derefter gik det hjem til Fyn med en masse gode indtryk af turen.
Tak til Niels, Helge, Gunnar og Arne for besøget.

Jens Peter

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.05 | 20:53

Jeg søger nogen unge høns eller kønsbestemte kyllinger til havehold. evt. Orpington eller Sussex. Gode æglæggere. Jeg har i forvejen 5 ældre høns og en hane.

...
30.09 | 14:05

jeg har nogle høns af racen sussex, fra februar måned i år, de er begyndt at lægge æg. hønsene har gået på græs hele sommeren.
hilsen N E Sørensen 40791875

...
27.06 | 13:41

Hej. Bor på Ærø på lille gård og søger enten Orpington / Plymouth Rock kyllinger 20stk.- som max. må være 3 dage gamle. Levering Svendborg Havn? Heidi 52308021.

...
16.04 | 22:59

Søger store Plymouth Rock, tværstribede. Alder: varmelampefrie og derover. 3 stk. Nogen som kender nogen?
Mvh.
Cat

...
Du kan lide denne side