Fotoalbum

Aftenturen den 25. maj gik i år til Nyborg området. Vi var 15 medlemmer der deltog. Vejret var solrigt, men noget køligt. Vi startede hos formanden for Nyborg Fjerkræklub John Jacobsen i Korkendrup.
Vi så hans store Australorps i sort og blå, som stortrivedes i hans meget fint konstruerede anlæg. Der var tænkt på alt, da John opførte dette for ca. 7 år siden. Desuden kunne han fremvise sine flotte moskusænder.
Efter lidt problemer med kortegekørslen, nåede vi alle frem til den næste avler, Knud-Erik Nogel i Frørup.
Knud-Erik var ikke selv hjemme, men hans kone viste kyndigt rundt. Vi så på hans mange Nøgenhalse og foruden disse, kunne vi se på mange andre dyr i den dejlige have. Der var alt fra sydamerikanske chinchillaer til danske sort skadetegnet duer, samt skildpadder og voliere med stuefugle. Efter endnu nogle problemer med kortegekørslen (Vi sku`måske træne lidt i denne disciplin?), nåede vi frem til Jørgen Chr. Hansen.
Efter måbende at have set på Jørgen og Majas have, så vi på Jørgens Dv. Hamborgere i sort og sølv sortplettet i endnu et anlæg lavet med stor omhu. Efter at have drukket den medbragte kaffe, gik vi op på 1. salen til Jørgens `hellige haller`. Her var alt for en inkarneret avler. Der var massevis af hønsetegninger, malerier malet af Jørgen selv, pokaler og trofæer fra Jørgens utallige mesterskaber. Det var det rene `guf`. Endvidere røbede hans skrivebord da også stor interesse for motorcykler! Hvordan når de dog alt dette?
Som Erik Jakobsen udtrykte det: Vi andre ska`da ha`en lille lur af og til !
Vi drog derefter hjemad, mættet med mange gode indtryk.
Jørn-Erik

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

11.09 | 18:04

Jeg bor i svendborg og søger welsumer høns i stor race. De må gerne kunne leveres til et sted på fyn 🤗

...
26.03 | 18:53

Bronze kalkuner søges, 1.2 mvh Kristian

...
25.05 | 20:53

Jeg søger nogen unge høns eller kønsbestemte kyllinger til havehold. evt. Orpington eller Sussex. Gode æglæggere. Jeg har i forvejen 5 ældre høns og en hane.

...
30.09 | 14:05

jeg har nogle høns af racen sussex, fra februar måned i år, de er begyndt at lægge æg. hønsene har gået på græs hele sommeren.
hilsen N E Sørensen 40791875

...
Du kan lide denne side