Fotoalbum

Aftenturen den 25. maj gik i år til Nyborg området. Vi var 15 medlemmer der deltog. Vejret var solrigt, men noget køligt. Vi startede hos formanden for Nyborg Fjerkræklub John Jacobsen i Korkendrup.
Vi så hans store Australorps i sort og blå, som stortrivedes i hans meget fint konstruerede anlæg. Der var tænkt på alt, da John opførte dette for ca. 7 år siden. Desuden kunne han fremvise sine flotte moskusænder.
Efter lidt problemer med kortegekørslen, nåede vi alle frem til den næste avler, Knud-Erik Nogel i Frørup.
Knud-Erik var ikke selv hjemme, men hans kone viste kyndigt rundt. Vi så på hans mange Nøgenhalse og foruden disse, kunne vi se på mange andre dyr i den dejlige have. Der var alt fra sydamerikanske chinchillaer til danske sort skadetegnet duer, samt skildpadder og voliere med stuefugle. Efter endnu nogle problemer med kortegekørslen (Vi sku`måske træne lidt i denne disciplin?), nåede vi frem til Jørgen Chr. Hansen.
Efter måbende at have set på Jørgen og Majas have, så vi på Jørgens Dv. Hamborgere i sort og sølv sortplettet i endnu et anlæg lavet med stor omhu. Efter at have drukket den medbragte kaffe, gik vi op på 1. salen til Jørgens `hellige haller`. Her var alt for en inkarneret avler. Der var massevis af hønsetegninger, malerier malet af Jørgen selv, pokaler og trofæer fra Jørgens utallige mesterskaber. Det var det rene `guf`. Endvidere røbede hans skrivebord da også stor interesse for motorcykler! Hvordan når de dog alt dette?
Som Erik Jakobsen udtrykte det: Vi andre ska`da ha`en lille lur af og til !
Vi drog derefter hjemad, mættet med mange gode indtryk.
Jørn-Erik

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

21.08 | 20:48

Hej

Jeg søger fire høns som lægger almindelig størrelse æg.
Bor i Tommerup og vil gerne snarest muligt hente dem.
Gerne unge høns.

Mvh
Michal
28711276

...
12.05 | 23:57

Jeg mangler en hvid silkehøne fra 16. Behøver ikke være en præmiehøne bare hun er sød ved mit unge par fra 17
Fyn eller trekantområdet

...
25.03 | 10:12

mit barnebarn på 15 år er tosset med fjerkræ og ruger ænder og kyllinger ud ønsker sig krølgæs i fødselsdagsgave helst på fyn

...
02.05 | 01:36

Hej.

Jeg mangler en Hane af gammel dansk landrace, nogen der kan hjælpe?

...
Du kan lide denne side