Fotoalbum

Aftenturen den 25. maj gik i år til Nyborg området. Vi var 15 medlemmer der deltog. Vejret var solrigt, men noget køligt. Vi startede hos formanden for Nyborg Fjerkræklub John Jacobsen i Korkendrup.
Vi så hans store Australorps i sort og blå, som stortrivedes i hans meget fint konstruerede anlæg. Der var tænkt på alt, da John opførte dette for ca. 7 år siden. Desuden kunne han fremvise sine flotte moskusænder.
Efter lidt problemer med kortegekørslen, nåede vi alle frem til den næste avler, Knud-Erik Nogel i Frørup.
Knud-Erik var ikke selv hjemme, men hans kone viste kyndigt rundt. Vi så på hans mange Nøgenhalse og foruden disse, kunne vi se på mange andre dyr i den dejlige have. Der var alt fra sydamerikanske chinchillaer til danske sort skadetegnet duer, samt skildpadder og voliere med stuefugle. Efter endnu nogle problemer med kortegekørslen (Vi sku`måske træne lidt i denne disciplin?), nåede vi frem til Jørgen Chr. Hansen.
Efter måbende at have set på Jørgen og Majas have, så vi på Jørgens Dv. Hamborgere i sort og sølv sortplettet i endnu et anlæg lavet med stor omhu. Efter at have drukket den medbragte kaffe, gik vi op på 1. salen til Jørgens `hellige haller`. Her var alt for en inkarneret avler. Der var massevis af hønsetegninger, malerier malet af Jørgen selv, pokaler og trofæer fra Jørgens utallige mesterskaber. Det var det rene `guf`. Endvidere røbede hans skrivebord da også stor interesse for motorcykler! Hvordan når de dog alt dette?
Som Erik Jakobsen udtrykte det: Vi andre ska`da ha`en lille lur af og til !
Vi drog derefter hjemad, mættet med mange gode indtryk.
Jørn-Erik

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

27.06 | 13:41

Hej. Bor på Ærø på lille gård og søger enten Orpington / Plymouth Rock kyllinger 20stk.- som max. må være 3 dage gamle. Levering Svendborg Havn? Heidi 52308021.

...
16.04 | 22:59

Søger store Plymouth Rock, tværstribede. Alder: varmelampefrie og derover. 3 stk. Nogen som kender nogen?
Mvh.
Cat

...
21.08 | 20:48

Hej

Jeg søger fire høns som lægger almindelig størrelse æg.
Bor i Tommerup og vil gerne snarest muligt hente dem.
Gerne unge høns.

Mvh
Michal
28711276

...
12.05 | 23:57

Jeg mangler en hvid silkehøne fra 16. Behøver ikke være en præmiehøne bare hun er sød ved mit unge par fra 17
Fyn eller trekantområdet

...
Du kan lide denne side