DFfR
Danmarks Fjerkræavlerforening for RaceavlSom medlem i hvilken som helst forening, bliver man en del af et socialt fællesskab, hvor medlemmerne har samme interesse og passion for noget specifikt. Fokus ligger på at udvikle foreningen, så den også i fremtiden kan gøre sig gældende og sprede glæde blandt dens mange trofaste medlemmer.

Som medlem af Danmarks Fjerkræavlerforening for Raceavl følger der en lang række af fordele og tilbud med medlemsskabet. D.F.f.R. har en stolt tradition for at brede kendskabet til racefjerkræ ud på en særdeles positiv måde.

Som medlem af landsforeningen får du hver måned det spændende og informative foreningsblad `Racefjerkræ`, også kaldet `Det grønne blad`. Bladets indhold spænder vidt fra opdrætteres erfaringer med racefjerkræ, gennemgang af Landsudstillingen det forgangne år, formandens beretning om det aktuelle samt nye tiltag, og meget andet interessant. For den enkelte lokalklub eller specialklub er `Racefjerkræ` stedet, hvor man fortæller klubbens medlemmer om begivenheder og fælles aktiviteter. Samtidig får man som medlem også et godt indblik i landets andre  klubber og deres aktiviteter.
Det er altid spændende læsning.

Lad ikke prisen være afgørende for, om du vil være med til at bevare de mange farverige fjerkræracer i Danmark og samtidig højne niveauet. Racefjerkræ er en fælles hobby, hvor folk i alle aldre kan være sammen om denne spændende og særdeles givende hobby. Danmarks Fjerkræavlerforening for Raceavl er en forening med plads til alle; det være sig børnefamilien, der ønsker at holde smukke racehøns i haven i stedet for hybridhøns, til den konkurrenceorienterede sportsopdrætter af racefjerkræ, som ønsker at fremme det typiske for racen og skabe det `perfekte`.

Meld dig ind i Danmarks Fjerkræavlerforening for Raceavl, og bliv medlem af en forening fuld af liv og sammenhold. En forening hvor der værnes om vores glæde ved at have racefjerkræ i dagligdagen.

Meld dig ind i dag - og bliv en del af fællesskabet.

Indmeldelse kan ske til foreningens kontor: D.F.f.R., Nørrebrocentret, 7500 Holstebro - tlf. 97 40 58 44, eller send en e-mail  til dffr@post8.tele.dk

Du kan besøge foreningens hjemmeside på vor side med links.

Odense-Vestfyn Fjerkræklub har et ønske om at kunne være behjælpelig på de bedst mulige måder. Derfor beder vi så de af klubbens medlemmer, som ønsker at kunne blive kontaktet per e-mail, om at rette henvendelse til Bjørn Nyrnberg, så vi kan få noteret jeres e-mail adresser.

For at få styr på særlige mærkedage, vil vi gerne have medlemmerne til også at sende fødselsdata og årstal, så vi i fremtiden også får sagt tillykke rettidigt.

Send en e-mail til Bjørn Nyrnberg på nyrnberg9@hotmail.com med ovenstående oplysninger.
(Disse oplysninger er til intern brug)

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

11.09 | 18:04

Jeg bor i svendborg og søger welsumer høns i stor race. De må gerne kunne leveres til et sted på fyn 🤗

...
26.03 | 18:53

Bronze kalkuner søges, 1.2 mvh Kristian

...
25.05 | 20:53

Jeg søger nogen unge høns eller kønsbestemte kyllinger til havehold. evt. Orpington eller Sussex. Gode æglæggere. Jeg har i forvejen 5 ældre høns og en hane.

...
30.09 | 14:05

jeg har nogle høns af racen sussex, fra februar måned i år, de er begyndt at lægge æg. hønsene har gået på græs hele sommeren.
hilsen N E Sørensen 40791875

...
Du kan lide denne side