ODENSE - VESTFYN FJERKRÆKLUB

BUSTUR 2014

Årets bustur sammen med Fjerkræklubben Syd- Øst og Midtfyn gik til det Midtjyske, hvor vi startede dagen i Enemærkets Hostahave. 27 personer var vi draget af sted, og en varm, men i særdeleshed munter og god dag var i vente. I haven blev der drukket den medbragte kaffe og spist hjemmebagt kage. Mange fik købt lidt nye planter med hjem, selvom regnen og dermed plantevejret lader vente på sig.
Herefter gik turen til Røgind Kro, hvor menuen stod på Jægersteg og hjemmelavet is til dessert. Godt mætte kørte vi til den første af to fjerkræavlere. Kjeld Jensen og fruen tog imod os i indkørslen og viste stolt årets afkom frem i stor Orpington i mange farver, og lidt kalkuner og gæs/ænder. Efter en gang at drikke, gik turen videre hen til Aase og Kenneth Jensen, som stod klar med eftermiddagskaffen. Både Kenneth og Aase udstiller fjerkræ, og der var nok at kigge på i det store anlæg. Ved siden af fjerkræet har de også Antik & Genbrug, hvor man kan finde alverdens ting.
En fornøjelig dag sluttede efter kaffen og hønsesnakken, og klokken 18.45 rullede bussen atter ind på pladsen ved afkørsel 56 Ejby. Forinden havde vi lige haft et amerikansk lotteri på hjemturen, hvor der blev delt mange præmier ud.

Vi håber at kunne lave en ny udflugt i samarbejde med fjerkrævennerne fra Fjerkræklubben Syd- Øst og Midtfyn.

Nyeste kommentarer

21.08 | 13:34

Jeg har lys Sussex haner i stor race alle fra 2022, det er dyr som er opdr...

19.08 | 22:48

Jeg søger 6 stk Plymouth Rock tæt på æglægning.

11.08 | 09:53

Lys Sussex hane søges af stor race, hvid/sort Columbia farve.

04.04 | 14:32

Jeg søger rugeæg af stor gul orpington